Співачка з Дніпропетровщини Віра Брежнєва докорінно змінила образ та заспівала українською (Відео)

Співачка родом з міста Кам'янське Дніпропетровської області Віра Брежнєва, докорінно змінила свій образ та редставила нову композицію "Такі ми люди" та кліп до неї під новим псевдонімом VERA,  повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Співачка зізналася, що ця композиція є особливою для неї, оскільки відображає особисті внутрішні перетворення:

Я дуже глибоко зазирнула в себе за минулий рік, сьогодні я відчуваю себе по-іншому і все тепер інше. Пісня і відео "Такі ми люди" є відображенням цих змін. Але нагадування для всіх, хто через різні обставини міг зневіритися — суперсила усередині нас самих, - прокоментувала співачка.

Віра Брежнєва з новою зачіскою

Перетворення торкнулися і зовнішності та одягу: у відео шанувальники побачать Віру у несподіваному образі – замість тендітної білявки на екрані постала дівчина з короткою зачіскою, у комбінезоні, грубих черевиках. Образ Віри доповнив невеликий підвіс на шиї у формі серця із благодійної колекції українських брендів FROLOV x SOVA.

Шанувальники навіть припустили, що в такому образі VERA стала схожою з колишню партнеркою Надією Мейхер.

Нагадаємо, що до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Віра Брежнєва жила і працювала в Росії. Після 24 лютого 2022 року артистка розірвала усі зв'язки з країною-терористкою. Віра вирушила до Польщі, де допомагала переселенцям. Артистка продовжує допомагати Україні.

Раніше ми писали, що Віра Брежнєва, яка тривалий час виступала у Росії, раптово виставила на продаж свій особняк під москвою.