Кіт втік від обстрілів, а пса кинули господарі. Які чотирилапі у Дніпрі шукають родину

У Дніпрі мешкає чимало чотирилапих, які з різних обставин опинилися на вулиці. Деякі з них постраждали через війну, а хтось загубився, втратив господаря чи просто народився на вулиці. Волонтери майже щодня публікують інформацію про собак та котів, які шукають люблячу родину. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Кожен з нас може змінити життя бездомної істоти. Так, це не простий крок. Але якщо у ваших планах завести чотирилапого друга, то можна безкоштовно взяти котика чи песика з приюту. У більшості випадків тварини вже оброблені від паразитів й мають перші щеплення.  

Ручному та лагідному перському котику Калачику близько двох років. Його вивезли з фронтового Торецька. Він сам прибіг до людей, які готувалися сідати в евакуаційний транспорт. Зараз йому терміново потрібна родина.

кіт Калачик, Дніпрокіт Калачик, Дніпро1

Він дуже спокійний. Потроху починає грати іграшками. Крапельку полохливий, звикає. Характер просто золотий! Шерсть гарна, але була у жахливому стані, тому коротко пострижена, але скоро відросте. Котик дуже чистоплотний, туалет на відмінно. Їсть сухий корм. Від глистів та від бліх оброблений. Кастрований. Вакциновано, є ветпаспорт , - йдеться у повідомленні волонтерів.

Звертатися можна за телефоном 093 235 0370 (Ольга).

А цей руденький песик був покинутий своєю родиною, яка поїхала з Дніпра в евакуацію. Голодний читирилапий сам прибився до тварин-безхатьків.  

песик шукає родину

Думали що в неї є дім та хозяін який не кормить, бо приходить поїсти до наших безхатьків, але історія вже банальна. Люди виїхали та покинули її . Така лагідна, любить дітей і тварин. Так хочеться знайти ій дім. Стерилізуємо, - додають волонтери.

Звертатися за телефоном 097 819 2369

Однорічний котик Льолік втратив родину через те, що у його господині почалася алергія та аналізи крові показали реакцію на котячу шерсть.

котик Льолік2котик Льолік1котик Льолік3

Котик великий, ніжний, дуже ручний. Дуже любить людей, постійно хоче бути поряд, брати участь у всьому, що відбувається. Найдобріший, грайливий, розумний, цікавий котик красень кріпак Льолік. Віддається одним котиком у сім'ю. Конфліктний з родичами. Кастрований. Від паразитів оброблен. Привчений до лотка з наповнювачем (бетоніт). Їсть сухий корм. Вакциновано, має свій ветпаспорт, - йдеться у повідомленні.

Звертатися за телефоном +38 093 235 0370 (Ольга)

10-місячного песика Смокка вже кілька разів майже забирали з приюту, але в останню мить майбутні господарі змінювали плани.

песик Смокк2песик Смокк1

Оброблений від паразитів. Вакцинований повністью. Ість сухий та вологий корм. Ходить на повідку! Дуже контактний, грайливий пес! Любить інших тварин. Без зооагресііі !! Прекрасно відноситься до дітей! Треба трохи попрацювати з вихованням, - йдеться у повідомленні волонтера.

Звертатися за телефонами 067 277 29 02 чи  067 552 86 55.

Короткошерстна кішечка Марка, яскравого забарвлення залишилася на вулиці та голодує. Раніше вона мешкала у квартирі з літньою жінкою.

кошечка Марка, Дніпрокошечка Марка, Дніпро1

Бабуся влаштувала пожежу. Її відвезли, а кішечку виставили надвір. Триквіточці близько трьох років. Характер добрий, трохи полохлива, недовірлива, дуже розумна. Дівчинка із задоволенням їсть сухий корм та м'який корм. Сусіди іноді підгодовують із жалості. Кішечка голодує. Привчена до лотка з наповнювачем, охайна, - пишуть волонтери.

Звертатися за телефоном 093 235 0370  (Ольга).

Раніше ми писали, що у Дніпрі цього сезону діятиме рибальський квиток.