У Дніпрі мешканці 12 кварталу шукають насіння та квіти для клумби, яку відвоювали у наркоманів (Фото)

Мешканці одного будинку на 12 кварталі у Дніпрі вирішили навести лад на прилеглій до будинку території та відродити квітник, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на пост Марії Калинчук у групі "12 квартал Дніпро".

Дніпрянка прозвітувала, що власними силами вже прибрали зарості та вигребли сміття, проте потрібні квіти й розсада для клумби.

Шановна громада 12 кварталу, маю до вас велике прохання, на нашії суміснії території є закинутий квітник, були зарослі, яких ми позбулися, де люди справляли свою нужду, робили смітник, вживали наркотичні засоби, залишаючи після себе шприци. Є велике бажання навести лад та відродити квітник.

Але є перешкода, не маю коштів на придбання квітів. Замовила трохи троянд, та інших квітів, але їх дуже мало. Якщо хтось має можливість і може подарувати насіння, чи кореневища, буду дуже вдячна, - написала дніпрянка

У Дніпрі відроджують клумбу

У Дніпрі відроджують клумбу

У Дніпрі відроджують клумбу

У Дніпрі відроджують клумбу


Вона також додала, що мешканці планують встановити тут камери відеоспостереження, аби відучити несвідомих громадян влаштовувати на цьому місці "громадський туалет та вживати наркотичні засоби. Порушників обіцяють виставляти на загальний огляд.

Дніпряни з радістю відгукнулися на пропозицію:

дніпряни відгукнулися

Пропонують саджанці:

відроджують клумбу

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі неймовірні краєвиди заходу сонця із панорамою річки (Фоторепортаж)