Татуювальник та бізнесмен з Дніпра пішли на фронт добровольцями та за рік війни стали досвідченими інструкторами

Бійці Дніпровської окремої бригади тероборони Микита та Дмитро, які пішли на фронт добровольцями, за рік бойових дій стали найдосвідченішими інструкторами, які навчають інших військових. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Річ у тому, що до війни у обох чоловіків не було жодного військового досвіду. Один з них був відомим татуювальником, а інший - бізнесменом. Але у перші ж дні війни вони залишили свої справи й стали на захист України. 

Микита і Дмитро - молоді хлопці, які ніколи не служили у ЗСУ і не мали ніякого стосунку до зброї. У них було безліч планів і успішні роботи - один був відомим татуювальником, а другий працював в будівельному бізнесі. Після початку повномасштабної агресії вони пішли добровольцями до нашої Окремої бригади територіальної оборони м. Дніпро і вже рік воюють на нулі. Відпочинок між бойовими виходами вони проводили на полігоні, отримуючи нові знання і опановуючи нові види зброї. Тепер вони самі стали крутими інструкторами і вчать інших бійців. Звісно, теж у перервах між бойовими виходами, - йдеться у повідомленні Окремої бригади територіальної оборони м. Дніпро.

Зараз цих військових вважають не гіршими за натівських. 

Натівські інструктори? Ні! Ці хлопці ще 23 лютого 2022 вели мирне життя, сповнене планів і надій. Вже 25 лютого вони пішли у військомати і, врешті, опинилися у нашій бригаді. Сьогодні вони круті інструктори з величезним практичним досвідом. Вони набагато крутіші інструктори, ніж були у нас у березні 2022, - написав у соцмережі офіцер з Дніпра Олександр Курбатов.

інструктори тероборони Дніпраінструктори тероборони Дніпра1інструктори тероборони Дніпра3інструктори тероборони Дніпра2інструктори тероборони Дніпра4пост про інструкторів тероборони Дніпрапост про інструкторів тероборони Дніпра1

Нагадаємо, раніше ми писали, що тероборонівці з Дніпропетровщини показали як працюють проти ворога "партизани".