У Дніпрі художник малює людей під час повітряних тривог (відео)

“Спека. Сирена. Кава." - назва нової виставка відомого дніпровського художника Сергія Алієва-Ковики. Свої картини він створював просто неба. Щовечора, озброївшись натхненням і філіжанкою кави, чоловік малював перехожих дніпрян, показуючи на папері, як проходить життя звичайних городян у воєнний час. За думкою художника, сирени змінили жителів міста, а війна позначилася на українській творчості. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Картини передають настрій мешканців міста, пульс їхнього життя, який продовжує битися попри війну та численні сирени. У зображеннях легко простежується відчуття сили національної єдності та витривалості.

Під час творчого процесу на Європейській площі художник познайомився з багатьма людьми. Перехожі підходили до нього для того, щоб поговорити про мистецтво, запитати про малюнки та трішки розповісти про себе

Також на виставці митець представить свої малюнки старих дніпровських акацій. Дерева стали справжнім натхненням для художника. І не дивно, адже вони є справжнім символом нашого міста.

Детальніше - дивться у сюжеті тележурналістів.

Раніше ми писали, що на Дніпропетровщині дружина, доньки та сестра втратили найдорожчу людину.