У Дніпрі комунальники ремонтують покрівлю на житловому будинку

У Дніпрі у багатоквартирному житловому будинку по вулиці Героїв Крут, 7 ремонтують покрівлю. У понеділок, 10 квітня, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай перевірив, як виконуюються роботи, що ведуться за дорученням мера міста Бориса Філатова. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

ремонт покрівлі2ремонт покрівлі3

Мешканці багатоквартирного будинку звернулися до міського голови з проханням відремонтувати покрівлю, тому що стара вже відслужила свій термін експлуатації. Тому випадки протікання були дуже частими. Міський голова Дніпра Борис Філатов надав доручення профільному підприємству провести обстеження покрівлі та за необхідності її замінити.

Сьогодні інспектуємо, як виконуються доручення міського голови за цією адресою. Стару шиферну покрівлю замінили на нову з профнастилу. Улаштували гідроізоляцію та встановлюють нові водостічні системи. Дерев’яні конструкції обробили спеціальною рідиною, що дає змогу застерегти їх від пожежі.
Нова покрівля зможе служити мешканцям не меньше 20 років, - розповів Владислав Грицай

ремонт покрівлі4ремонт покрівлі5ремонт покрівлі6

Раніше ми писали, що під Дніпром зацвіла рослина, запаси якої в Україні суттєво скоротилися.