У Дніпрі комунальники за зверненням містян повернули світло на спортивний та дитячий майданчики

Протягом минулоє доби було оброблено 68 звернень мешканців Дніпра щодо благоустрію міста. Про це повідомив голова Громадської ради при Дніпровській міськраді Геннадій Корбан, передає Дніпровська панорама.

За заявками дніпрян комунальні служби повернули світло во двір по вул. Старочумацька, 11 - проспект Слобожанський, 82, 84, 88, 90. Таким чином був осітлений  спортивний майданчик. Місцеві жителі називають це місце "народний сквер"

Також світло з'явилося біля будинку за адресою Придніпровська, 1. На цьому дитячому майданчику ніколи не було світла. Наразі діти зможуть грати тут і вечорами.

Для цього знадобилося одна опора, три кронштейни, три світильники, 35 метрів дротів. Світло повертають співробітники КП "Міськсвітло", а мешканці мікрорайону дуже вдячні.

Нагадаємо, для найшвидшего вирішення проблеми можна звернутися на телеграм канал, у пошту та на  гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської ради.

Над вирішенням питання працюють усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль усіх гілок міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від жителів міста інформацію та готовність якомога швидше  реагувати на будь-які виклики.

Куди звертатися

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:    

  • (095) 816-39-11    
  • (093) 261-32-25   
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82    
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/.

Раніше ми писали, що у Дніпрі вандали розгромили ботсад Нацуніверситету.