Втративший руку у бою боєць тероборони Дніпра став одним з найкращих військових інструкторів

Військовий Олег втратив у бою руку, рятуючи побратима. Після одуження чоловік знову став на захист України, але вже у якості військового інструктора. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Окрему бригаду територіальної оборони Дніпра.

Праву руку Олегу відірвав уламок від вибуху танкового снаряду, коли цією рукою він затягував у бліндаж побратима. Тоді троє бійців отримали поранення, а решта - важкі контузії. Олег, вже з майже відірваною рукою командував евакуацією, а коли лікарі сказали, що руку врятувати не реально, він вирішив, що обов’язково повернеться. Він навчився розбирати і збирати автомат Grot, заряджати, вести прицільний вогонь і не раз на полігоні доводив скептикам, що змагатися з ним можуть лише найкращі, - йдеться у повідомленні бригади.

Сам Олег каже, що не дасть ворогу себе зламати.

Мені руку відірвало уламком снаряду у бою на нулі. Я відразу вирішив, що не дам росіянам себе зламати. Незабаром я повернувся в батальон. Зараз у мене автомат Grot і навіть з однією рукою я можу розібрати та почистити його, можу вести прицільний вогонь і воювати не гірше за бійця з двома руками, - додає військовий інструктор.

Олег втратив руку у бою, рятуючи побратима

Нагадаємо, раніше ми писали, що десантники з Дніпропетровщини захопили ворожу позицію за допомогою російської мови.