У Дніпрі пожежа і вибух зруйнували будинок: постраждала жінка, загинув чоловік (фото, відео)

Вночі стало відомо, що на вулиці Автобусна Новокодацького району міста Дніпро горить господарча споруда. За викликом одразу були направлені дніпровські вогнеборці у складі двох відділень.

Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ГУДСНС у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині одноповерхової господарчої споруди. Полум’я охопило приміщення будівлі та існувала загроза поширення пожежі на дах. Під час ліквідації займання в господарчій споруді, пролунав вибух в житловому будинку розташованого поруч.

4.jpg

Вибух зруйнував конструкції одноповерхового житлового будинку та полум’я охопило понівечені внутрішні приміщення та дах. Площа пожежі збільшилась. До місця події було направлено додатково пожежно-рятувальні підрозділи. Внаслідок події травмовано жінку 1978 року народження. Постраждалу госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікувального закладу, з попереднім діагнозом – опіки верхніх кінцівок та закрита черепно-мозкова травма. Внаслідок події знищено конструкції житлового будинку. Пошкоджено господарчу споруду та автомобіль «Hyundai-Tucson». Загальна площа пожежі склала 120 кв.м". - повідомили рятувальники.

Під час ліквідації пожежі та розбору зруйнованого будинку, рятувальниками виявлено тіло людини (дані встановлюються).

5.jpg

Деталі події встановлюють правоохоронні органи.    

Пожежу локалізовано о 00:08 та ліквідовано о 01:20. 

8.jpg

Також стали відомі деякі подробиці того, що сталося. Чоловік, що загинув, посварився з родиною. Дружину та дитину вигнав із дому. Потім підпалив сарай, закрився в будинку і відкрив газ. При спробі відкрити будинок стався вибух.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Він буде продовжувати захищати 8-річну доньку та кохану дружину з небес. Під Бахмутом загинув боєць з Дніпропетровщини