У Дніпрі рятують бійця після чисельних уламкових поранень, а в нього лише одна думка - повернутися на фронт (відео)

Уламки від вибуху снаряду уразили ноги, руки та навіть спину українського захисника Олександра. А після цього через загрозу повторних ворожих атак пораненому довелося понад п’ять годин чекати на евакуацію. Бійця врятували, зараз він лікується у Дніпрі. Чоловік розповів свою унікальну історію. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Дрон скинув на мене якусь саморобну штукенція, а там багато дрібних уламків - посекло. Були ще не відбиті наші позиції, треба було їх утримувати. Відбили росіян за залізничне полотно, відстань маленька була, вони намагалися повернутися. Дрони літають постійно. Прилетів, скинув - не повезло. Все, що не було закрито бронею - все попало, - розповідає Олександр.

До початку повномасштабного вторгнення Олександр працював портовим докером в рідному місті - Одесі, але 24 лютого його життя змінилось назавжди. Вдома на чоловіка чекає родина, проте військовий каже : пілнімусь на ноги - й одразу на фронт. 

Добре, я не піду, хлопці не підуть. А ви що будете робити? - питає військовий.

Детальніще - в сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Шеф-кухар з Дніпра мріяв про мішленівські зірки, але пішов в тероборону готувати для побратимів.