У Дніпрі відкрили шелтер та створюють каталог цікавих локацій міста

У четвер, 16 березня, чергова по місту Дар‘я Біла перевірила виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо виплат іменних стипендій активній молоді міста та відкриття шелтера, яким опікується стипендіат Максим Свисенко. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ДніпроTV

шелтер у Дніпрі

Сьогодні (16 березня – ред.) відбулось відкриття шелтеру. Це шелтер довгострокового проживання. Він може вмістити близько 60 людей. Розрахований він, безпосередньо, на родини з дітками. Є в ньому вбиральні, кухні, їдальні. Так само є дуже гарний дитячий простір. Цей шелтер виглядає як гуртожиток для студентів у Берліні. Проєкт реалізовується Українською Студентською Лігою за фінансової підтримки ІТ-компанії Fiverr, сервісної підтримки СпівДії, а також грантів від міжнародних гуманітарних організацій, - розповіла у прямому ефірі на каналі ДніпроTV директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар‘я Біла.

шелтер у Дніпрі

шелтер у Дніпрі

Також цього дня чергова по місту Дар‘я Біла перевірила виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо створення електронного каталогу цікавих локацій міста для внутрішньо переміщених осіб та гостей в рамках проєкту «Відчуй Дніпро».

відчуй дніпро

Цей проєкт покликаний допомогти інтегруватися гостям нашого міста безпосередньо в дніпровське середовище. Сьогодні зустрілись екскурсоводи, представники спілки художників України і наш туристичний центр з молоддю міста, яка ініціювала створення сайту. Цей сайт є в розробці та його вже наповнюють. Також обговорювали створення каталогу, який можна буде презентувати. В цілому, ця збірка має показати туристично цікаві місця: арт-об’єкти, музеї, кафе, ресторани, вулички, спортивні зали, якими Дніпро може хизуватися, - розповіла Дар‘я Біла.

відчуй дніпро

відчуй дніпро

 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: У Дніпрі стартували ремонтні роботи у будинках ОСББ та ЖБК за програмою співфінансування