У кафе впритул вбили 21-річного хлопця. Мер Новомосковська зробив офіційну заяву

Вчора, 19 березня, у нічному клубі в Новомосковську на Дніпропетровщині, посварилися двоє чоловіків. Один із них дістав пістолет і вистрілив у груди іншому. Постраждалого 21-річного чоловіка доставили до лікарні. Медики виявились безсилими. 21-річний потерпілий помер у лікарні, повідомляє Дніпровська панорама.

Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Відомо, що стріляв 29-річний чоловік, якого раніше біло засуджено за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю місцевий житель.

Офіційний коментар міського голови  Новомосковська

Міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік у себе в соцсмережах прокоментував нічну трагедію. 

В ніч з 19 на 20 березня сталося вбивство в кафе Пентагон. 
І раніше цей заклад фігурував в кримінальних хроніках. А тут - вбивство молодого хлопця. 

Смерть молодої людину, яку просто так, по-звірячому вбив неадекватний покидьок - трагедія. Ця біда піднімає багато питань- і те, що зараз у чималої кількості різних людей, з різною психікою опинилася неконтрольована зброя, і те, що давно пора була підприємцю - власнику Пентагону наняти охорону закладу, яка б не пускала підозрілих людей, тим більше, зв зброєю. Це не великі гроші, але це спасло б життя невинної молодої людини.  

Ще виникає питання, як цей заклад громадського харчування працював у комендантську годину. Яким чином так відбувається?! 

Звернусь до органів національної поліції з вимогою перевірити заклад і разі неспроможності забезпечити порядок та охорону вважаю, що цей заклад не може працювати та наражати відпочиваючих на небезпеку, - написав у повідомленні міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік.

Що кажуть друзі

Друкуємо мовою оригіналу із соцмереж Валентина Чернушенка. 

19.03.2023 року приблизно о пів на 12 годину ночі я приїхав забрати свого друга з ПЕНТАГОНУ, разом з ним було ще 3 хлопців з нашої компанії, ми вийшли на балкон покурити, за нами вийшов чоловік у стані алкогольного сп’яніння попросити сигарету, після чого одразу вдарив одного з наших хлопців і одразу дістав ніж і почав погрожувати, БЕЗ ПРИЧИНИ!
Після прохання прибрати ніж, чоловік дістав пістолет і вистрелив в упор у груди в Ростислава!!!!!!!
Одразу після першого вистрілу ВЛАСНИК ЗАКЛАДУ ВИВІВ ВБИВЦЮ ЧЕРЕЗ ЧОРНИЙ ХІД, але у приміщенні було ще два вистріли! 
Вийшовши з клубу вбивця підійшов до поліції і попросив відвести його додому, наче нічого не трапилось, ми з друзями це помітили і одразу вказали на ВБИВЦЮ. Після того як поліція забрала вбивцю, ВЛАСНИК ПЕНТАГОНУ ПІДІЙШОВ ДО НАС І ПОЧАВ ВМОВЛЯТИ ЗАМЯТИ ЦЮ СПРАВУ!

кафе пентагон Новомосковськ

Нагадаємо, раніше ми писали

Взимку на водних об'єктах Дніпра загинуло дев'ять людей, серед них троє дітей