У Запоріжжі ворожа ракета влучила у житлову багатоповерхівку (фото, відео)

У сусідньому від Дніпра Запоріжжі пряме влучання ворожої ракети у багатоповерхівку. Відео атаки на житловий сектор вже поширюється у соцмережах. За попередніми даними, вибух стався близько 11:20. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

На відео з місця прильоту у Запоріжжі видно потужний вибух та значне руйнування житлового будинку. Поки немає офіційної інформації про те, що сталося.

На фото видно, як надають допомогу постраждалому.  

ракетный удар запорожье1

 

 

 

 

 

Ворог не полишає мети залякати мирне населення багатотисячного міста. Сьогодні будьте особливо обережні та реагуйте на сигнали про небезпеку. Тримаймося! З вірою в ЗСУ! - відреагували на ракетний удар у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

ракетный удар запорожье

Також на трагедію відреагував президент України Володимир Зеленський.

Запоріжжя. Просто зараз російська ракета влучила в багатоповерховий будинок. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Влучання по житлових кварталах, де мешкають звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей.
   
Це не повинно стати "просто звичайним днем" в Україні, будь-де іще в Європі чи світі. Треба більше єдності і рішучості світу, щоб швидше перемогти російський терор і захистити життя, - написав Зеленський у телеграм-каналі.

ракетный удар запорожье2

ракетный удар по Запорожью

ракетный удар по Запорожью

марп1

ракетный удар по Запорожью

ракетный удар запорожье3

Нагадаємо, зварювальник з Дніпра виготовив власноруч понад 400 печей-буржуйок для фронту.