В Україні несподівано потеплішає до +14. Яка погода буде у Дніпрі

З понеділка, 18 грудня, до України надійде тепла повітряна маса та по всій країні очікується значне потепління до +8+10 градусів Цельсія, а місцями до +10+14 градусів. Суттєвих опадів не очікується. Така погода протримається до суботи, 23 грудня, прогнозує народний синоптик Станіслав Щедрін, передає Дніпровська панорама.

За прогнозом відомого метеоролога Ігоря Кібальчича, у неділю, 17 грудня, в Україні без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західної чверті, 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вночі -3-8 градусів морозу, вдень -2-3 градуси тепла.

погода в Україні 17 грудня

У західних, північних та центральних областях України, а також у Харківській області вдень очікується невеликий мокрий сніг і дощ. На решті території країни без суттєвих опадів.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 метрів на секунду, у західних областях місцями пориви 15-20 метрів на секунду.

На дорогах країни, крім південної частини, місцями ожеледиця.

За даними ресурсу meteoprog.com, у Дніпрі очікується потепління до +8 градусів. Сьогодні вдень у обласному центрі прогнозують плюсову температуру - після морозної ночі повітря прогріється до +2 градусів. Але не виключений дощ з мокрим снігом. З понеділка, 17 грудня, у Дніпрі температура повітря підвищуватиметься - від +4 на початку тижня до +8 градусів у середу. Після цього почнеться поступове зниження температури повітря - до +4 у суботу, 23 грудня.

погода у Дніпрі на тиждень

Нагадаємо, раніше ми писали, що сьогодні Днанилів день, у який заборонено митися.