Відчайдухи з тероборони Дніпра на світанку затрофеїли ворожу БМП (фото)

Бійці тероборони Дніпра евакуюють поранених за допомогою БМП, яку вони викрали з-під носу у окупантів. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Для того, щоб викрасти бойову машину, нашим бійцям довелося шукати в інтернеті інформацію, як керувати БМП.

Цю трофейну БМП відчайдухи з нашої бригади витягнули з-під російських позицій на світанку, з першими лучами сонця. Вона була пошкоджена нашими бійцями і залишилася без однієї гусениці. Вночі після бою розвідники і механіки одного з наших підрозділів зробили вилазку до машини і перевірили її стан, адже бойова техніка у ТРО на вагу золота. Виявилося, що БМП з повним боєкомплектом і не потребує складного ремонту. Для її евакуації була організована справжня операція, адже росіяни воліють спалити свої пошкоджені машини, щоб їх не змогли використати наші бійці, - йдеться у повідомленні бригади.

Згодом наші механики з'ясували, що на трофейній БМП треба замінити деякі деталі. Тоді бійці почали потайки їх знімати з ворожої техніка, що кинута у сірій зоні.

Машину вдалося відремонтувати і вона вже встигла взяти участь у евакуації поранених в складних погодних умовах, коли місцевий чорнозем перетворюється на болото від кількох крапель дощу.Втім, механіки бригади вирішили відновити і бойові здатності БМП, щоб ця машина повернула окупантам залишений ними боєкомплект з відсотками. Росіяни написали на борті “катюша”, але наші хлопці вирішили, що це буде “Марія” і вона обов’язково буде бойовою, - додають у бригаді.

як бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМПяк бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМПяк бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМПяк бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМПяк бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМПяк бійці тероборони Дніпра затрофеїли ворожу БМП

Нагадаємо, раніше ми писали, як бійці тероборони Дніпра згадали, як червоний трактор допоміг викрасти ворожу БМП.