Війна винесла на поверхню не лише Героїв і Лицарів. Мер Дніпра Філатов відреагував на скандальний пост колишньої дніпрянки

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на цинічний пост колишньої дніпрянки, яка напередодні розкритикувала поведінку українського військового під час його страти російськими катами. Мова йшла про жахливе відео, розповсюджене російськими телеграм-каналами. Про це пише Дніпровська панорама.

З екзальтованою дамою, яка написала огидний допис, що сколихнув всю країну, я знайомий з 2014 року. 
Коли вона ще була Трохимович, а не Мазурчук. 

З цією екзальтованою дамою, а вірніше брехливою, чорноротою, закомплексованою істотою, що не реалізувала себе, ми познайомилися тоді, коли я стояв біля витоків добровольчого руху. 

Мила дівчина Василіса перетиналася зі мною на нарадах з волонтерами і справляла враження цілком адекватної людини.
У мене ніколи не було з нею жодних спільних справ, як не було й особливих стосунків.
Просто «здрастайте/досвідання».

Тому, після того, як я став депутатом Верховної Ради, а потім мером, а вона стала цілодобово поливати мене брудом, я так і не зрозумів, у чому причина її нелюбові, що різко виникла до мене.

З якоюсь просто тваринною розлюченістю, Василиса носилася по всіх коментарях/соцмережах/форумах і виливала мені на голови цятку лайна.
З будь-якого приводу: від моїх посадових обов'язків до моєї зовнішності, - написав у соцмережі Філатов.

Проте він пояснив, що його пост не про цю жінку, а про націонал-патріотичну тусовку Дніпра, яка не закликала Василису до порядку.

Десятки, здавалося, шановних і авторитетних людей, які могли б закрити їй рота і привести її до тями, сором'язливо відводили очі.
Комбати, добровольці, бойові офіцери, священики, волонтери.

А дехто навіть тихо хихикав за спиною: «Ось, як Василиса, Борьку пісочить:) Ну і хай не зазнає, падлюка. Бо великим начальником раптом став. Нехай ніс не задирає». Потім Трохимович поїхала до Києва, ще звідти кілька років кидалася лайном і, зрештою, втратила до моєї персони інтерес, - пише мер Дніпра.

За його словами, він знову не про скандальну Василісу.

На жаль, але війна винесла на поверхню не лише Героїв і Лицарів, а ще й купу людського поголів'я, яке раптом чомусь вирішило, що має монополію на патріотизм і може вчити всіх довкола, як правильно Батьківщину любити.

Розуміючи, що після війни будуть затребувані політичні проекти ветеранів та волонтерів, кримінальні клани та неохайні політики, вже сьогодні вкладаються у мерзотників, які мімікують під захисників.
Я можу назвати з десяток імен ублюдків, які сидять по штабах зі складами і звідти пиляють Тік-Токі, як вони проливають кров і з окопів викривають колаборантів із зрадниками.

Але я знову ж таки не про те.
А про те, що багатьом генералам та спецслужбістам чомусь ніколи закрити погані роти всієї цієї падалі.
Адже навіщо чіпати лайно, якщо воно смердить? Тим паче, якщо їхні бенефіціари можуть автомобіль подарувати чи гуманітарки трохи підкинути.

А за підсумком чорнорота погань, як платтяні клопи, наливається ненавистю, брехнею та вседозволеністю.
Та й замученому війною суспільству подобаються хайпожери.
Десятки тисяч обдурених і озлоблених людей ляскають їм у долоні.

Коротше.
Якщо ви сьогодні щиро аплодуєте умовним Фаріоном, то потім, не засмучуйтесь, якщо згодом вона вас здивує черговим людиноненависництвом. Як мила дівчина Василіса.

Адже зло завжди повертається.
Подумайте про це, - написав у соцмережі Борис Філатов.

пост Філатовапост Філатова1пост Філатова2

Нагадаємо, раніше ми писали, що військовий з Дніпра показав контрасти у зоні бойових дій: випалена земля та квіти.