Внучка головної зрадниці Софії Ротару закрутила роман із американським мільярдером

Внучка співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, засвітила свого нового обранця. Дівчина зустрічається із молодим американським мільярдером Максом Лернером, повідомляє Діпровська порадниця.

У своєму Instagram вона опублікувала фото з ним та привітала з днем народження. 22-річна Соня Євдокименко – не лише модель. Дівчина також реалізує себе співачкою під псевдонімом Sofia Eve. Вона вже кілька років мешкає у Нью-Йорку, де відвідувала престижну школу дизайну Parsons For Design.

Дочка єдиного сина Ротару Євдокименко вивчала літературу в коледжі гуманітарних наук у Лондоні, а потім переїхала до США, де мала роман з IT-підприємцем Денисом Ждановим, стосунки з яким тривали три роки.

У травні цього року Софія дала зрозуміти, що її серце не вільне. Вона опублікувала у сторіс фото з молодим чоловіком, підписавши його "З Днем народження, моє кохання!"

Внучка головної зрадниці Софії Ротару закрутила роман із американським мільярдером

Пара разом уже півроку, Макс Лернер походить з однієї з найбагатших сімей США. Його дід, Альфред Лернер, був відомим меценатом та підприємцем, який заснував MBNA Corporation у 1982 році. Після його смерті у 2002 році бізнесом зайнявся його син Рендольф. За даними Forbes, статки сім'ї Лернерів за останній рік оцінюються в $1,2 мільярда.

27-річний Макс – випускник університету Джорджа Вашингтона. Він вивчав міжнародний бізнес, а у студентські роки захоплювався футболом. Це і не дивно, оскільки його батько є власником команди з американського футболу "Клівленд Браунс" з жовтня 2002 року та футбольної команди "Астон Вілла" з 2006 року.

Також раніше ми писали "Щоб я просто дихала": скандальна блогерка з Дніпра Алхім розповіла, що ії чоловік повинен заробляти 600 тис. доларів на місяць