Ворог вдарив з важкої артилерії по житловим будинкам Нікополя. Перші подробиці

Вдень суботи, 13 травня, ворог знову вдарив по території Дніпропетровської області. Під обстрілом опинився Нікополь. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Дніпровська панорама.

Агресор вчинив черговий військовий злочин. Знову накрив вогнем важкої артилерії Нікополь. Постраждав 57-річний місцевий мешканець. Чоловік знаходився у своїй автівці. Нині він у важкому стані госпіталізований до реанімації. 

У місті пошкоджені дві багатоповерхівки, п’ять приватних будинків, декілька господарчих споруд. Понівечені гараж, мікроавтобус і дві лінії електропередач. Наслідки обстрілів з’ясовують надзвичайники. 

Жорстокість країни-терориста не осягнути. Але справедлива розплата буде. Перемога буде! - написав Лисак у телеграм-каналі.

обстріл Нікополя 13 травняобстріл Нікополя 13 травня1обстріл Нікополя 13 травня3обстріл Нікополя 13 травня4обстріл Нікополя 13 травня5обстріл Нікополя 13 травня6

Нагадаємо, раніше ми писали, що втративший руку у бою боєць тероборони Дніпра став одним з найкращих військових інструкторів.