Все змішав ложкою – і в духовку. Як приготувати манник на ряженці
Манник на ряженці - один із варіантів популярного пирога. Ряженку використовують замість звичного кефіру й вона надає випічці приємного смаку. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Ряженка 220 мл
- Манка 170 г
- Какао 2 ст.
- Банан
- Цукор 100 г
- Розпушувач
- Сіль
- Ваніль
- Молоко 100 мл
Приготування
- Манку з ряженкою змішати, додати нарізаний дрібно банан.
- Всипати цукор.
- Зверху просіяти какао.
- Додати ваніль, сіль і розпушувач, перемішати.
- Викласти у форму із вистеленим пергаментом дном.
- Випекти при температурі 180 градусів 30 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою.
- Полити молоком і дати охолонути 30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кокосово-шоколадний торт "Баунті".