Все змішав ложкою – і в духовку. Як приготувати манник на ряженці

Манник на ряженці - один із варіантів популярного пирога. Ряженку використовують замість звичного кефіру й вона надає випічці приємного смаку. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Ряженка 220 мл
  • Манка 170 г
  • Какао 2 ст.
  • Банан
  • Цукор 100 г
  • Розпушувач
  • Сіль
  • Ваніль
  • Молоко 100 мл

Приготування

  • Манку з ряженкою змішати, додати нарізаний дрібно банан.
  • Всипати цукор.
  • Зверху просіяти какао.
  • Додати ваніль, сіль і розпушувач, перемішати.
  • Викласти у форму із вистеленим пергаментом дном.
  • Випекти при температурі 180 градусів  30 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою.
  • Полити молоком і дати охолонути 30 хвилин. 

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кокосово-шоколадний торт "Баунті".