Як переселенка з Лозової почала нове життя у Дніпрі

Переселенка із Харківщини Ірина Слета переїхала до Дніпра разом із сином після того, як ворожий снаряд прилетів їй під будинок. У нашому місті жінка знайшла роботу - вона вчить дітей малювати. І хоч до цього такого досвіду не мала - дуже швидко знайшла спільну мову з дітьми та змогла їх зацікавити. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Роботу я знайшла, коли пішла на співбесіду зі своїм сином. Він розмістив резюме, йому подзвонили, я пішла із цікавості, потрапила у цю атмосферу і мені дуже сподобалося. Сина прийняли на роботу і вже коли ми вийшли за двері, за калітку, подзвонили на мій номер телефону і сказали, мабуть, на той час найважливіші слова, які я б хотіла чути – ви нам теж потрібні, - розповідає Ірина Слета.

Тепер Ірина - педагог творчої майстерні, вона викладає малювання дітям. 

В роботі яка у мене ціль? Віддавати те, що є, те. що я можу, ділитися своїми почуттями, своїми емоціями, множити, - додає переселнка.

І вона вчить дітей не тільки малювати, а ще й допомагати тим, хто цього потребує.

Раніше ми писали про те, що на Дніпропетровщині родинам загиблих через війну цивільних мешканців почали виплачувати по 300 тисяч.