Їхала на могилу сина: у Рівному водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді матері загиблого Героя

У Рівному водій маршрутного таксі №49 грубо відмовив матері загиблого під Бахмутом військовика у пільговому проїзді. Відомо, що жінка якраз хотіла дістатися на кладовище, де лише місяць тому поховали її сина.

Про це повідомив Микола Губницький, який став свідком образи матері загиблого воїна, пише Дніпровська панорама.

Вона зібралася в неділю відвідати на Молодіжному свого синочка, якого місяць тому з почестями, з участю міського голови, похоронили. В автобусі № 7, на який вона сіла і з сльозами розповідала сусідці про своє горе, про сина...Зовнішній одяг і вигляд говорив про те, що вона в глибокому траурі. Але не всі в Рівному співчувають горю...Вона розповідає, що звернулася до водія маршрутки 49 (що їде якраз на Молодіжне) на Луцькому кільці, здоров'як, грубо відмовив, я не думаю, що він не знає, хто має пільги. Але вона плачучи всерівно шукає дорогу до сина. Каже: "Доїду до автовокзала. На автовокзалі пересяду на тролейбус 3 чи 10. Доїду на Мототрек, а там недалеко, кілометра 2. Дійду пішки до могилки синочка". Думаю собі, чого ця мама і багато інших оплакуючі втрати своїх дітей страждають іще від безжалісного відношення до них чиновників , від водіїв, перевізників", - переповідає чоловік.

330755147_1506313839893770_1939822698191078124_n (1)

Нагадуємо, батьки військовослужбовців, які загинули, мають право на безкоштовний проїзд всіма видами транспорту та на 50% відсотків знижки при користуванні міжміськими видами транспорту. Дружина, діти та інші члени сім’ї права на пільговий проїзд не мають, якщо інше не встановлено за рішенням органу місцевого самоврядування.

І сподіваємося, що на Дніпропетровщині таких випадків не буде.

Раніше ми писали: Його бойовий шлях обірвався поблизу Авдіївки, що на Донеччині. Захищаючи Україну загинув новомосковець Микола Корнелюк