Її звали Ліза. Стали відомі подробиці про загибель дитини від ракетного удару у передмісті Дніпра

У суботу, 3 червня, у Підгородньому, у той час, коли у житловий будинок вдарила російська ракета, дворічна Ліза була вдома разом з мамою. Обидві вони опинилися під завалами. Врятувати вдалося лише маму. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Її звали Ліза. Їй було лише два роки. Весела й життєрадісна дівчинка.     
 
Разом із мамою вона була вдома, коли російські покидьки поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами.     
 
Складно уявити, що відчував батько дівчинки, який чимдуж прибіг з роботи і побачив цю картину. Він несамовито кричав. Одразу ж кинувся допомагати рятувальникам.   
 
Спочатку з-під руїн дістали дружину та доправили до реанімації. Донечку знайшли близько третьої ранку. Дістали вже бездиханне тіло малої...  - написав у телеграм-каналі голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

За його словами, місце злочину окупантів  у Підгородненській громаді відвідала віцепрем'єр-міністр Іриною Верещук.    

Там триває ліквідація наслідків. Працюють усі служби. Розгорнули гуманітарні місії благодійні організації. Поряд з людьми місцева влада. Приймають звернення від мешканців постраждалих осель.     
 
За кожну вбиту безневинну дитину, за кожен розтрощений дім. За все скоєне –  агресора ненавидітимуть покоління за поколінням, - додав Лисак.

Нагадаємо, раніше ми писали, що відбувається у передмісті Дніпра, куди вчора ворог вдарив Іскандером.