З пляжу на ж/м Кам’янський у Дніпрі вивезли понад тонну непотребу

Купи пляшок, обгорток та пакетів прибрали сьогодні працівники КП «Управління контролю за благоустроєм міста» та інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради. Локацію обрали, яка є популярним місцем серед дніпрян на житловому масиві Кам’янський, – місцевий пляж, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ДніпроTV

За словами співробітників, туди часто приходять родини, аби відпочити на природі.

прибрали пляж

Сміття тут зустрічаємо різне, загалом це пляшки та пакети. Хоч весь світ щоденно бореться проти того, аби не використовувати пластик, все рівно більшість людей не прибирає за собою після відпочинку. Тож ми вкотре прохаємо стежити за чистотою у місті, – зазначив головний спеціаліст інспекції з питань благоустрою ДМР Олександр Семко.  

369B08AA-1B8F-4D6D-972C-10D3CE140C38

Зі свого боку заступник начальника відділу контролю благоустрою інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Замковий додав:

прибрали пляж

Ми третій рік поспіль долучаємось до акції #ЧистийДніпро. Сьогодні прибрали пляж та прилеглу територію близько 30 осіб. Загалом назбирали та вивезли більше ніж тонну сміття.

Більшість сміття на пляжах з’являється через людей, які залишають непотріб після свого відпочинку. Тому прохання до мешканців нашого міста, якщо ви приїжджаєте відпочивати кудись на природу, до води, то прибирайте після себе. Ми повинні жити в красивому, чистому місті.

6C3B6FDF-20DF-4793-BBDB-FE96D6B70BFC

Докладніше - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Військовий з Дніпра розповів, як швидко змінюється життя на "нулі"