Життя перемагає. У Дніпрі мешканці будинку, куди влучила ворожа ракета, прикрашають під'їзди

У Дніпрі на житловому масиві Перемога на одному з під'їздів багатоповерхівки, у яку майже півроку тому влучила ворожа ракета, з'явилися живі квіти та стінопис. Мова йде про частину будинку, що вціліла після атаки окупантів, пише Дніпровська панорама.

Щодня створений ракетою пролом у житловому будинку нагадує дніпрянам про трагедію, яка сталася в суботній день 14 січня о 15:30, коли більшість мешканців багатоповерхівки були вдома, а деякі навіть приймали гостей. Ракетний удар забрав життя 46 людей - не лише дніпрян, а й переселенців.

будинок Дніпро, Перемога3

Мешканці вцілілої частини будинку прикрасили свій під'їзд живими квітами та стінописом, транслюючи оточуючим тезу, що життя перемагає.

будинок Дніпро, Перемога

Пам'ятаєте розбомблений взимку будинок у нашому районі? В Дніпрі. Там загинули майже пів сотні людей... Сьогодні проходжу повз. Це той самий будинок, тільки один із вцілілих під'їздів - квіти й стінопис. Життя перемагає, - написала у соцмережі мешканка Дніпра Юлия.

будинок Дніпро, Перемога1будинок Дніпро, Перемога2пост про будинок у Дніпрі

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі встановлюють новий ліфт у постраждалому від ракетного удару будинку на Перемозі.