Це божественно. Картопля з весняним соусом та натхненням від відомого шеф-кухаря
Відомий ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував приготувати картоплю з весняним соусом, секрети якого він розкрив у соцмережі. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Це божественно. Так, я почав зі спойлера, ви все правильно зрозуміли. Немає сил тягнути інтригу, бо у мене тут страва, яка просто кричить своїм смаком і виглядом, що прийшла весна. Бейбі-картопелька з зеленню. І не просто з зеленню, а з м’ятою. Нічого не питайте, просто спробуйте це поєднання і все зрозумієте, - написав Клопотенко.
Він радить обрати маленьку картоплю, відваріть її 25-30 хвилин.
Подрібніть зелену цибулю та м’яту, змішайте зі сметаною та зернистою гірчицею. Занурюйте картопельку в цей соус і насолоджуйтеся. По пропорціях - орієнтуйтеся на свій смак, бо це ж весняна страва, тут головне натхнення, - додає ресторатор.
Нагадаємо, раніше ми писали, про простий рецепт паски, яка вдається завжди.