Метеорологи прогнозують потужні снігопади в Україні. Яка погода буде у Дніпрі

У найближчі дні в Україні очікується зниження температури повітря та снігопад. Поки що такі погодні умови підбираються на західну частину країни. Вже у п'ятницю, 17-го листопада, через діяльність активного циклону з південного заходу на ім'я Linus в західних областях України очікується хмарна волога погода із дощем та мокрим снігом. До негоди приєднається сильний вітер південно-східного напрямку. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, передає Дніпровська панорама.

За джаними метеорологів, у суботу, 18 листопада, у західних тегіонах та Житомирській і Вінницькій областях можливе утворення снігового покриву до 5-10 см, а на Прикарпатті місцями до 20 см.

До Дніпропетровщини снігопад може дістатися у понеділок, 20 листопада. Метеорологи прогнозують до 10-15 см снігу на поверхні землі у східних регіонах, а також у  Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській і Запорізькій областях.

На дорогах можлива ожеледиця.

За даними ресурсу meteoprog.com, у Дніпрі температура повітря почтне знижуватися вже завтра, 17 листопада. У вихідні вдень очікується +6...+4 градуса, а вночі +5...0 градусів. 

У понеділок, 20 листопада, у Дніпрі вдень похолодає до +2, прогнозують мокрий сніг з дощем. А вже у вівторок, 21 листопада, вигляне сонце.

 погода у Дніпрі на тиждень

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ботсаду в Дніпрі для обігріву оранжереї й теплиць потрібні бензин і дизпаливо.