Місця ворожих злочинів. З'явилися фото наслідків ракетних атак на Дніпропетровщину

П'ять людей загинули й десятки отримали поранення під час останнії ворожих атак по Дніпропетровщині. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він показав фото з місць ворожих злочинів. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Це місця ворожих злочинів, які не пробачити…

Медзаклад у Дніпрі, куди минулого тижня прилетіла ракета агресора. Звичайний приватний сектор у Покровській громаді на Синельниківщині, який рашисти атакували у понеділок.

Загалом п’ять обірваних життів… Десятки постраждалих, - написав Сергій Лисак у телеграм-каналі.

місце ракетного удару по Дніпрумісце ракетного удару по Дніпру2місце ракетного удару по Дніпру3

Також він розповів, як місцеві жителі тримаються й долають наслідки ворожих атак.

У Синельниківському районі ще в перший день місцевим допомогли закрити плівкою потрощені хати. Під невщухаючим дощем й сьогодні жителі ліквідовують наслідки атаки. Усі гуртом, як вміють тільки українці. 

У місцевому кафе прибирають скло від вибитих вікон. Власники закладу - переселенці з Гуляйполя. Кажуть, їх прийняли, як рідних, тож нікуди не поїдуть. Будуть відновлювати бізнес. 

Вічна пам’ять загиблим. За нашою обласною програмою їхні родини можуть отримати 300 тис грн матеріальної допомоги. Ці кошти не повернуть сім’ям рідних. Але підтримають фінансово, - додав голова Дніпропетровської ОВА.

місце ракетного удару по Дніпропетровщинімісце ракетного удару по Дніпропетровщинімісце ракетного удару по Дніпропетровщині

місце ракетного удару по Дніпропетровщині

Нагадаємо, раніше ми писали, що ворог атакував транспортне підприємство на Дніпропетровщині, поранено дитину.