Найніжніші та смачні. Повітряні медові плюшки з родзинками для всієї родини

Здобні медові булочки готуються швидко, тому зовсім нескладно побалувати близьких плюшками. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Дріжджі 10 г
  • Борошно 600 г
  • Вершки 10% 250 мл
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Мед 2 ст.
  • Рослинна олія 100 мл
  • Родзинки 150 г
  • Цукор 1,5 -2 ст.
  • По 2 ложки води та меду

Приготування

У вершки кімнатної температури відправить олію, 2 ст. л. цукру чи меду, яйце. Сухі дріжджі з'єднати із сіллю у пропорції на 500 г борошна. Додати два половники борошна і змішати всі разом. Додати по ополонику борошна і перемішувати, замісити тісто, що трохи липне, залишити на 40 хвилин під плівкою у теплому. Обім'яти, розкотити в пласт 35х40 см. Присипати цукром, розподілити родзинки, не доходячи до краю. Згорнути в щільний рулет, зліпити шов, нарізати порціями по 4 см. Викласти в змащене лист, дати підійти під плівкою. Випікайте в духовці з конвекцією при 175 градусів, 25-30 хвилин. Змастити водою з медом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вдома мармелад.