Найніжніші та смачні. Повітряні медові плюшки з родзинками для всієї родини
Здобні медові булочки готуються швидко, тому зовсім нескладно побалувати близьких плюшками. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Дріжджі 10 г
- Борошно 600 г
- Вершки 10% 250 мл
- Яйце 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Мед 2 ст.
- Рослинна олія 100 мл
- Родзинки 150 г
- Цукор 1,5 -2 ст.
- По 2 ложки води та меду
Приготування
У вершки кімнатної температури відправить олію, 2 ст. л. цукру чи меду, яйце. Сухі дріжджі з'єднати із сіллю у пропорції на 500 г борошна. Додати два половники борошна і змішати всі разом. Додати по ополонику борошна і перемішувати, замісити тісто, що трохи липне, залишити на 40 хвилин під плівкою у теплому. Обім'яти, розкотити в пласт 35х40 см. Присипати цукром, розподілити родзинки, не доходячи до краю. Згорнути в щільний рулет, зліпити шов, нарізати порціями по 4 см. Викласти в змащене лист, дати підійти під плівкою. Випікайте в духовці з конвекцією при 175 градусів, 25-30 хвилин. Змастити водою з медом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вдома мармелад.