Пахне свіжістю й весною. Заливний пиріг з цибулею та яйцями
Весна прийшла, яку всі ми так довго чекали. З кожним днем стає все тепліше. Та замість радіти, більшість швидко втомлюється і роздратовані, нас підводять пам'ять, увага і працездатність, хилить до сну, знижується імунітет. Причина банальна: організму не вистачає вітамінів, інакше кажучи, це весняний авітаміноз. Аби це виправити, пропонуємо приготувати заливний пиріг з зеленою цибулею та вареними яйцями, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти
На форму 18 см
Тісто:
- Борошно цільнозернове або рисове - 150 гр.
- Яйце - 2 шт.
- Кефір 2,5% – 200 гр.
- Розпушувач – 5 гр.
- Сіль
Начинка
- Яйце - 4 шт.
- Зелена цибуля – 60 гр.
- Сіль.
Приготування:
У ємності змішуємо яйця з кефіром, що розмішує до однорідного стану. У яєчну суміш втручаємо борошно з розпушувачем і сіллю. Заважаємо до однорідного стану, без грудочок.
Для начинки варені яйця нарізаємо кубиками, до яйців додаємо дрібно нарізану цибулю та сіль.
На дно форми викладаємо 1/2 частину тіста, зверху викладаємо начинку.
Начинку закриваємо рештою тіста, розрівнюємо ложкою.
Випікаємо 35-40 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше ми писали: Рецепт взяла в дорогом ресторане. Вкусный салат из крабовых палочек