Пахне свіжістю й весною. Заливний пиріг з цибулею та яйцями

Весна прийшла, яку всі ми так довго чекали. З кожним днем стає все тепліше. Та замість радіти, більшість швидко втомлюється і роздратовані, нас підводять пам'ять, увага і працездатність, хилить до сну, знижується імунітет. Причина банальна: організму не вистачає вітамінів, інакше кажучи, це весняний авітаміноз. Аби це виправити, пропонуємо приготувати заливний пиріг з зеленою цибулею та вареними яйцями, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти

На форму 18 см

Тісто:

  • Борошно цільнозернове або рисове - 150 гр.
  • Яйце - 2 шт.
  • Кефір 2,5% – 200 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Сіль

Начинка

  • Яйце - 4 шт.
  • Зелена цибуля – 60 гр.
  • Сіль.

Приготування:

У ємності змішуємо яйця з кефіром, що розмішує до однорідного стану. У яєчну суміш втручаємо борошно з розпушувачем і сіллю. Заважаємо до однорідного стану, без грудочок.

Для начинки варені яйця нарізаємо кубиками, до яйців додаємо дрібно нарізану цибулю та сіль.

На дно форми викладаємо 1/2 частину тіста, зверху викладаємо начинку.

Начинку закриваємо рештою тіста, розрівнюємо ложкою.

Випікаємо 35-40 хвилин при 180 градусах.

Нагадаємо, раніше ми писали: Рецепт взяла в дорогом ресторане. Вкусный салат из крабовых палочек