Весілля у квітні 2023. Сприятливі дати

Астрологи впевнені, що Місяць впливає на багато сфер життя людини, у тому числі й сімейне. Місячний календар вказує на найсприятливіші дні для весілля у квітні 2023 року, повідомляє Дніпровська панорама.

Відомі астрологи вважають Місяць одним із головних факторів, що визначають подальше життя людей. Енергетичний вплив нічного світила може принести щастя в союз молодят або стати причиною швидкого розриву стосунків. Щоб уникнути неприємних ситуацій та розчарувань, слід обирати для одруження лише сприятливі дні.

свадьба

Найкращими датами для укладення шлюбу за місячним календарем на квітень 2023 будуть:

  • 2 квітня (12-та місячна доба). Досить непоганий день, щоб вирушити до РАГСу. Зірки вказують на спокійне та довге сімейне життя.
  • 3 квітня (13). Вдалий день, якщо подружжя займається наукою і мають аналітичний склад розуму. У стосунках буде повна гармонія. Знайомства та побачення у цей день краще не проводити.
  • 4, 17 квітня (14, 27). Неоднозначний день. Доля підкине парі багато випробувань. Якщо партнери вже довго перебувають у відносинах і пережили чимало проблем разом, це лише зміцнить союз. Молодим парам не варто планувати одруження цього дня.
  • 7 квітня (17). Дата підходить для тих, хто цінує романтику та емоції. Якщо це властиво обом партнерам, то союз буде міцним та довгим. Інакше один із подружжя може не витримати емоційного навантаження.
  • 11, 22 квітня (21, 3). Вдалий день для творчих людей. Молодята надихатимуть один одного. Спільне життя подарує багато яскравих емоцій.
  • 12 квітня (22). Чи плануєте зробити розкішне весілля? Вибирайте цей день. Скромне свято принесе у родину фінансові невдачі.
  • 14, 30 квітня (24, 10). Найсприятливіший час для партнерів, які хочуть завести багато дітей. Місяць наділить подружжя та їх спадкоємців хорошим здоров'ям.
  • 21 квітня (1, 2). Один із найкращих днів для весілля для будь-яких пар. Зірки обіцяють благополуччя, взаєморозуміння та успіх у будь-яких починаннях.
  • 25 квітня (6). Астрологи називають цю дату придатною для тих, хто хоче стабільності та надійності. Відносини будуть засновані на повазі, розумінні та довірі, але можуть страждати від нестачі романтики та емоцій.

Нагадаємо, раніше ми писали: Мешканці Дніпропетровщини можуть отримати електронний рахунок за світло у Viber та одразу сплатити його. Як це зробити