Сезон полуниць розпочато. Скільки коштуватиме в Дніпрі

Перша полуниця з'явилася у продажу в Дніпрі та області. Ягода поки що теплична. Про це свідчать пропозиції продажуу групі "Газета "Об'явка" (місто Покров), передає Дніпровська панорама.

продаж полуниці

Вартість 1 кг - 200 гривень.

перша полуниця

перша полуниця

Приморозки пошкодили деякі кущі полуниць. Однак, завдяки парникам та агроволокну, полуниця вижила. Перша "сигнальна" ягода у цьому сезоні з'явилась 9 травня.

У коментарях люди зауважують, що це продукція з теплиць, якщо потерпіти ще два тижні, то можна поласувати буде полуницями з грядки, яких буде більше, ймовірно, й дешевше.

полуниця

А також звернули увагу на те, що слід поважати працю інших:

поважати працю

На те, що урожай полуниці цього року буде вдалим, вказує і поява оголошень про найм на збір ягоди: 

Потрібно (4-5 чоловік) на збір полуниці.Царичанка, Китайгород, Рудка, - написала Анастасія Величко в групі "Царичанська Оголоша" ТМ"

Також запрошує Юлія Здорик: 096 85 05 271 с. Кравцівка.

Ціни на полуницю

Продавці розповідають, що наразі полуниці з теплиць, вони великі. Згодом будуть середнього та малого розміру. Вони переконані, що погода сприяє урожаю. Найактивніший сезон полуниць очікують в червні

Ціна за кілограм полуниці становить 200 гривень. Нижчою її вартість буде на піку сезону – орієнтовно в середині червня. Тоді її ціна становитиме від 80 – 120 гривень.

Це приблизно на 60 гривень дорожче від попередніх років. Так у 2021 році перша полуниця на ринку коштувала від 80 до 140 гривень за кілограм. У розпал сезону її ціна становила від 60 – 70 гривень.

А ось такі ціни на перші ягоди в цьому сезоні у Дніпрі на вулиці Робочій:

ціни на полуницю

ціни на полуницю

ціни на полуницю

У магазині "Варус" ціна вища ринкової:

полуниця у Варусі

Нагадаємо, раніше ми писали: Ідеальні дружини існують: астрологи назвали 3 знаки зодіаку