У Дніпрі врятували зранену ослицю з Донеччини (відео)

Під час війни страждають не лише люди. Іноді в жахливих ситуаціях опиняються й тварини. Деяки з них начебто просять їх врятувати. Так нещодавно двоє віслючків дісталися позицій наших воїнів на Донеччині. Одна з тварин була поранена. Бійці евакуювали поранену ослицю до Дніпра. І зробили це вчасно, бо тут їй встигли надали медичну допомогу. Передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

 Ослицю за призвіськом Мамуля, вдалось евакуювати з Донеччини, де вона дістала важку травму.

До наших військових, на самих гарячих точках, прибилося два віслюки — мама та син. Син віслюк був здоровий і його вже забрали волонтери. А мама була дуже поранена, в неї поранені ніжки. І військові звернулися до організації «Вірність», та через цю організацію волонтери евакуювали вчора цю тварину до нас у лікарню, щоб надати їй термінову допомогу, - розповіла Оксана, ветеринарна лікарка. 

Одна з кінцівок тварини була повністю розтрощена, і скільки часу вона провела з такою травмою — невідомо. Вже у Дніпрі від неї не відходили ветеринари. Лікарі провели складну операцію і зберегли життя Мамулі.

Коли вона приїхала, то стан рани її кінцівки був дуже важкий, велике запалення. Ми турбувалися, що може вже почала розвиватися гангрена. Вчора зробили цю термінову операцію, сьогодні вже вона почувається добре, - додала Оксана.

Фахівці кажуть, життю ослиці зараз нічого не загрожує, втім, тривалий час потрібен, аби рана загоїлась. Згодом їй планують встановити протез.
Мамулю вже перевезли на ферму. Там їй створили комфортні умови для повного курсу реабілітації.

 Раніше ми повідомляли про Какие цветы посадить в марте, чтобы радовали глаз до заморозков.