У додатку "Дія" з'явилася нова послуга. Як скористатися у Дніпрі

У "Дії" цифровізували ще одну популярну держпослугу. Скоро майже всі необхідні довідки  можна буде отримати в електронному вигляді у цьому додатку, передає Днііпровська панорама з посиланням на Телеграм-канал міністра цифрової інформації України.

Витяг про несудимість в Україні можна отримати онлайн – у додатку "Дія".Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров.

Продовжуємо цифровізувати найпопулярніші держпослуги. Виписку про несудимість щорічно отримує близько 1 млн осіб. Тепер можете зробити це в "Дії" у кілька кліків, - написав він у своєму Телеграм-каналі.

Дія 25

Федоров зазначив, що виписка про несудимість потрібна у багатьох ситуаціях — від прийняття на роботу до участі у тендері чи обліку у військкоматі.

Тепер цю послугу повністю автоматизовано. При цьому вводити дані вручну також не потрібно – інформація автоматично підтягується, якщо дані користувача Дії є в держреєстрах.

Не забудьте оновити "Дію" до останньої версії. Тільки після цього ви зможете отримати документ за кілька кліків, - пояснив Федоров.

Раніше ми повідомляли про: Кешбек від проїзду в громадському транспорті: хто у Дніпрі зможе заощадити гроші.