Віталію назавжди буде 29. Ворожа куля обірвала життя молодого бійця з Дніпропетровщини

Покровська територіальна громада у себе на ФБ сторінці розповіла громаді трагічну новину про земляки, передає Дніпровська панорама.

Сувора правда війни забирає найкращих… Неможливо описати біль і смуток, які знову сколихнули нашу громаду, які розривають серце та спустошують душу...

У бою за незалежність України 20 лютого 2023 року на Луганщині загинув наш земляк Коврига Віталій Вікторович.

Народився Віталій Вікторович 13 березня 1993 року в смт Покровське. У 1999 розпочав навчання у першому класі Покровської середньої школи. Віталій - втілення порядності й розважливості, виваженості й справедливості. Завжди був відповідальним, цілеспрямованим та надійним товаришем. Його думку поважали однокласники й охоче з ним дружили. Віталій людина слова і діла! Це стало в пригоді в подальшому житті.

Ще зі школи в його добрій душі зароджувалося почуття патріотизму та відповідальності за сім’ю, родину, друзів, країну.

Віталію назавжди буде 29. Ворожа куля обірвала життя молодого бійця з Дніпропетровщини

Продовжив навчання Віталій у Покровському вищому професійному училищі, за фахом оператор комп’ютерного набору. Потім була строкова служба в армії України. З 2014 року по 2015 рік працював в поліції, пізніше в ТОВ «Земля» охоронцем.

З липня 2022 року Віталій самовіддано став на захист Батьківщини та до останнього безстрашно захищав рідну землю. Скільки років було попереду….

Віталію назавжди буде 29. Ворожа куля обірвала життя молодого бійця з Дніпропетровщини
 Але на жаль, планам, мріям нашого захисника не судилося здійснитись… Віталію ніколи не буде тридцять років, він не зустрінеться зі своєю великою родиною, друзями, знайомими…

Теплі спогади про високі людські якості, життєрадісну вдачу Віталія навічно збережуться у серцях його рідних, усіх хто його знав, любив і шанував.

Покровська селищна рада, усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Поділяємо ваше горе, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай Господь допоможе вам пережити цей надважкий час, а наші щирі співчуття полегшить ваше родинне горе.

Глибока шана, світла і вічна пам’ять Віталію!, - написано в повідомленні Покровської територіальної громади.

Нагадаємо, раніше ми писали

Загинув у бою, прикриваючи відхід своєї розвідгрупи. Віктор Кошель з Дніпропетровщини назавжди в нашій пам'яті залишиться Героєм (Фото)