Вже прощався з життям. Боєць тероборони Дніпра вийшов переможцем з бою проти 20 окупантів (відео)

Важко поранений боєць Окремої бригади територіальної оборони Дніпра дав бій двом десяткам окупантів. Він вже сам розумів, що дивиться в очі смерті й навіть прощався із життям. Але нашому Герою, у якого були прострелені обидві ноги, поранена рука та око, вдалося вийти з цього замісу переможцем. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Цей епізод потім не раз знімуть у кіно, як наш боєць з простреленими ногами, рукою і уламками в оці, з контузією, залишився один проти двох десятків орків і вийшов переможцем. Потім він лікувався два з половиною місяці і повернувся до нашої бригади, щоб продовжити знищувати ворогів і звільняти рідну землю.

Звісно, у кіно цей герой буде спецпризначенцем у відставці, але реальний герой відслужив звичайну строкову службу у 25 бригаді і працював звичайним стропальником, - йдеться у повідомленні Окремої бригади територіальної оборони Дніпра.

Подробиці розповів сам Герой. За його словами, він повинен був заступити на чергування, але потрапив під обстріл ворожого танка.

Нагадаємо, раніше ми писали,  яка два бійця тероборони Дніпра зупинили 12 російських диверсантів.