Як у Дніпрі відновлюють вцілілу частину будинку, по якому вдарила ворожа ракета

У суботу, 11 лютого, за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, його заступник Михайло Лисенко проінспектував роботи з встановлення вікон у постраждалому від ракетного обстрілу будинку на житловому масиві Перемога. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

окна1

Після виконання замірів ми розпочали встановлювати металопластикові вікна. Всього у будинку постраждало 1400 вікон, з них 900 вже встановлені, нам залишається доробити ще 500. 
Окрім цього, я поспілкувався з мешканцями будинку. Ми обговорили роботи, які вже виконані та ті, що ще залишилося зробити. Це вже не перша зустріч міської влади з мешканцями, де обговорюються всі нагальні питання. Міський голова Борис Філатов тримає на особистому контролі кожне питання, яке виникає у мешканців цього дому, - розповів Михайло Лисенко.

Нагадаємо, що вже через декілька днів після ракетного удару у більшості під’їздів (де була технічна можливість) повернули воду, тепло, світло та газопостачання.

окна

Раніше ми писали про те, що син загиблої під час ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі розповів, як попрощався з мамою і чому вижили його дружина та діти.