Зруйновані об'єкти енергетичної інфраструктури та житловий будинок. Наслідки ворожої ракетної атаки на Дніпропетровщину

Дніпропетровщина переживає 352-гу добу повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Минула ніч була з двома сигналами повітряної тривоги. Якщо Дніпро залишився неушкодженим внаслідок атаки, то по області є прильти та руйнування. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Вчора ввечері військові з ПвК «Схід» вдало вполювали всі ворожі БпЛА, які випустили по області.  Подяка захисникам неба за те, що бережуть Дніпропетровщину.

У Криворізькому районі зафіксовано влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Є суттєві руйнування. Один співробітник підприємства дістав поранення, йому надано допомогу. Шпиталізація, на щастя, не знадобилась. Нині триває ліквідація наслідків атаки.

В Новомосковському районі уламки ракети впали на житлових 2-поверховий будинок. Там сталася пожежа, яку вже загасили. Люди не постраждали.

На ранок ворог завдав удару по Нікопольському району, поцілили по території Покровської громади. Наразі обстеження території обстрілу ще триває, наслідки з‘ясовуються. Попередньо - ніхто не постраждав. 

Прошу всіх сьогодні дотримуватися правил безпеки і реагувати на сигнали повітряної тривоги. Це важливо!

лу

Нагадаємо, вночі сплячий Запоріжжя пережив наймасштабнішу ракетну атаку з початку війни.