У Дніпрі ракетним ударом зруйнований приватний будинок, підприємство та будівельна база (фото)

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро у ніч на п'ятницю, 28 квітня, зруйнований приватний будинок та будівля приватного підприємства. Загинула мати з дитиною та троє людей постраждали. Також палає булівельна база. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Рано вранці російська армія вчинила масовану атаку на Дніпропетровщину. Військові з повітряного командування «Схід» збили 7 крилатих ракет. Проте є негативні наслідки.

У Дніпрі зруйнований приватний будинок. Загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка. Троє людей постраждали. 58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості доправили до лікарні. 31-річний чоловік лікуватимуться амбулаторно. 

У місті вороже залізяччя зруйнувало й будівлю приватного підприємства. Там виникла пожежа. Її вже загасили. 

Й досі вогнеборці працюють на іншому об’єкті, який понівечено через ворожу атаку. Горить будівельна база. Полум’я охопило 400 кв метрів. На цю хвилину його вдалося локалізувати. 

Постраждала 70-річна жінка. Лікарі надали їй допомогу, від пережитого оговтуватиметься вдома, - написав Сергій Лисак у телеграм-каналі.

За його словами, також не минулося й без артилерійського удару. Вночі ворог вдарив по Червоногригорівській громаді Нікопольського району. Ніхто не постраждав. Наслідки уточнюються.

ракетний удар Дніпроракетний удар Дніпроракетний удар Дніпроракетний удар Дніпроракетний удар Дніпро

Раніше ми писали, що о 4 ранку п'ятниці ворог скерував на Україну 23 крилаті ракети.